Munkát keresek

Segítünk Önnek a munkahely kiválasztásában, ill. rövid távú alkalmi munka keresésében. Találunk Önnek egy alkalmas helyet, mely megfelel végzettségének, ill. tükrözi elképzeléseit és elvárásait.

Adatbázisunkban megtalálhatók a legkülönbözőbb szegmensekben és iparágakban működő vállalatok, melyek rendszeresen tájékoztatnak a megüresedett munkahelyekről. Nálunk ezért a manipulációs jellegű munka és a szakképzettség különféle követelményeinek széleskörű kínálatát találja meg. Képzettséggel, valamint kisipari végzettséggel nem rendelkező munkásoknak is kínálunk munkát.

construction-workers-fabricating-steel-reinforcement-bar-construction-site-min

Milyen az együttműködés a munkahely kiválasztása során

Cégünk tulajdonképpen “személyes tanácsadóként” van jelen a munkaerőpiacon. Amint elkezdődik az együttműködésünk, szert tesz egy kiválasztott tanácsadóra, aki az egész eljárás során gondját viseli majd. Közös célunk, hogy megfelelő munkát találjon, mely elégedettséggel tölti el Önt és új munkáltatóját is. Nem csupán a munkaválasztásnál segít, de segítségére leszünk különféle állásajánlatok összehasonlításában is, és együtt kiválasztjuk azt, amely a legmegfelelőbb az Ön számára.

Tanácsadója segít önéletrajza megírásában is és tanácsot ad abban, milyen képesítéseket kell kiemelni, hogy az minél professzionálisabb legyen. A kiválasztott munkák esetében állásinterjú időpontot is egyeztetnek.  

Karrierépítés

Szívesen segítünk az Ön karrierjének megtervezésében. Személyes tanácsadója, aki az álláskeresés során gondját viseli Önnek, segít a lehető legtöbbet kihozni szakmai tapasztalataiból és új munkalehetőségekre váltani azokat. Segítünk Önnek szakmai karrierje fejlesztésében.

Az együttműködés formája az álláskeresés során:

  • Munkaviszony és alkalmi munkák. Olyan munkát találunk Önnek, mely pontosan megfelel az Ön követelményeinek és szakmai képesítésének.
  • Ügynökségi foglalkoztatás és ideiglenes kirendelés. Közvetlenül a cégünknél fogjuk Önt foglalkoztatni, és partnereink munkahelyein, ill. projektjein megvalósuló együttműködést fogunk Önnek felkínálni.
  • Állásajánlat egyéni vállalkozóknak. Állásajánlatokat közvetítünk vállalkozói engedélyre egyéni vállalkozóknak.

Az első benyomás meghatározó

Egy kiváló önéletrajz még nem elegendő, tudnia kell, hogyan keltsen jó benyomást. A testbeszéd, hangszín, de mindenekelőtt a jó beszédkészség fontos ahhoz, hogy jó pontot szerezhessen. Feltétlenül óvakodjon a késéstől, ne legyen ideges és riadt, a beszélgetés alatt ne kerülje a szemkontaktust. Készüljön válaszokkal a feltételezett kérdésekre – kísérleti jelleggel beszéljen szakmai tapasztalatairól és tudásáról, miben rejlik az Ön erőssége. Fontos, hogy ne féljen beszélni hiányairól, mint az is, hogy kellően kimerítő választ tudjon adni arra a kérdésre, miért az adott helyen szeretne dolgozni. Ugyanakkor ne említse volt munkáltatóját rossz értelemben, ez ugyanis a leendő munkáltatóval szembeni lojalitás hiányának tekinthető.

A bérezési feltételekről inkább később

Az esetleges leendő munkáltató irányában ne a fizetéssel kapcsolatos kérdés legyen az első. Amennyiben a fizetés felől fog érdeklődni, fogalmazza meg kérdését tágabban, például milyen további szakmai növekedés lehetséges. Gondosan ismerje meg a céget, ahol dolgozni szeretne. Ha jó ismeretekkel fog rendelkezni, bizonyára jó benyomást tesz az interjút végző személyre és ezzel növeli elhelyezkedési esélyeit. És végül hozzá kell tenni még valamit – készüljön fel a kudarcra is. Ha tényleg kudarc éri Önt, gondosan elemezze azt ki, okuljon hibáiból, legközelebb biztosan sikeres lesz!

ÁLTALÁNOS TANÁCSOK A JELENTKEZŐKNEK

Hogyan lehet megbírkózni az állásinterjúval? Hogyan legyőzni a stresszt és félénkséget, elérni a sikert és ígéretes karrierbe kezdeni? Hogyan kell viselkedni, mit érdemes elkerülni, és ellenkezőleg, mi az, ami kívánatos? Mit kérdezhetünk és miről érdemes első alkalommal hallgatni, milyen módon kellene megválaszolni a kérdéseket? Először is el kell mondani, nem tanácsos bármit is lebecsülni, a konkurencia egyszóval nagy.     

young-man-working-warehouse-with-boxes-min

female-carpenter-with-glasses-using-tool-measure-wood-min

young-farmer-harvest-fresh-asparagus-with-hand-put-into-basket-min

Munkát keres?

Segítünk Önnek a megfelelő munkahely kiválasztásában eddigi gyakorlata és képzettsége alapján. Tanácsot adunk Önnek az önéletrajz elkészítéséhez. Szolgáltatásaink INGYENESEK!