Vállalatoknak

Új munkavállalók vállalatok számára hosszú vagy rövid távú kisegítésre. A legkülönfélébb szakmákban szakképzett és felülvizsgált munkavállalók terjedelmes adatbázisát kínáljuk.

HR szolgáltatások kínálata vállalatoknak

Habár szakterületünknek elsősorban a fizikai munkát és mestermunkát végző munkavállalókat tekintjük, szakképzett munkavállalókat tudunk biztosítani a munkaerőpiac sok más területére is. Adatbázisunkban megtalálhatók a feldolgozóipari munkavállalók, továbbá munkavállalók a logisztikai kereskedelmi központok számára, valamint a szolgáltatásokat nyújtó vállalatok különböző termelési részlegeire. 

portrait-four-nice-attractive-focused-professional-people-it-recruiters-meeting-min

Az együttműködés típusai

Ügynökségi foglalkoztatás
Ez a szolgáltatás a következőket tartalmazza: munkavállalóink ideiglenesen az ügyfél telephelyére vannak áthelyezve. Az új munkavállalók továbbra is a mi cégünkkel állnak munkaviszonyban és munkájukért teljes felelősséget vállalunk. Így tehermentesítjük Önt az adminisztrációval és toborzással összefüggő gondok alól, megtakarítjuk költségeit és elegendő képzett munkavállalót biztosítunk Önnek a megállapodás szerinti időtartamra.      

Munkaerő-kölcsönzés – munkavállalók hosszabb távú kölcsönzése
A munkaerő-kölcsönzés munkavállalók hosszú távú kölcsönzését teszi lehetővé az Ön által megadott ágazatban a munkaerőpiacon. A kirendelt munkavállalók vagy saját dolgozóink, vagy a meglévő törzsállományt alkotják, vagy gondosan kiválasztott szakemberek az Ön által megadott területről és specifikációk alapján.

Temporary help – munkavállalók rövidebb távú kölcsönzése
Ezen együttműködés tárgyát a rövid távú vagy egyszeri projektekben résztvevő szakképzett munkavállalók képezik. A Temporary help szolgáltatást a vállalatok különösen a szezonális munkáknál, rövid távú projekteknél vagy a termelés csúcsidőszakában értékelik nagyra.  

Alkalmi munkák  és segédmunkák – szakképzett munkavállalók kisegítés céljából
Adminisztratív jellegű és kisegítő munkákra szakképzett ideiglenes munkaviszonyban álló munkavállalókat biztosítunk Önnek. Rövid és hosszú távú együttműködést is tudunk  biztosítani.

Recruitment – munkavállalók
Az általunk kínált szolgáltatások közt szerepel az is, amire szakosodunk, mégpedig a munkavállalók keresése és toborzása közvetlenül az Ön vállalata számára.  Az új munkavállalók kiválasztása testreszabottan, a munkaköri leírás és az Ön igényei szerint történik. A kínált szolgáltatások magukban foglalják a kiválasztást, interjúkat a kiválasztott jelöltekkel, esetlegesen a szakszerű tesztelést és referenciák ellenőrzését.  

Komplex szolgáltatásokat nyújtunk a humánerőforrás-menedzsment terén.

Szolgáltatásaink igénybevételével az Ön munkája a leendő munkavállaló iránti követelmények specifikációjával véget is ér. Ezt követően már megismertetjük Önt a legmegfelelőbb jelöltekkel. Nekünk köszönhetően így megszabadul az új munkavállalók felvételével kapcsolatos tevékenységektől – hirdetések megjelentetésétől, önéletrajzok olvasásától és szűrésétől, interjúk szervezésétől, megvalósításától és kiértékelésétől, valamint az ezzel járó adminisztratív munkától.  

További információért forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel készítünk Önnek „testreszabott“ ajánlatot az Ön igényei szerint.   

MUNKAVÁLLALÓT TUDUNK BESZEREZNI

logisztikai munkára

Beleértve a targoncavezetői képesítéssel rendelkező munkavállalókat, raktárosokat és  hasonló szakmákat.

a termelésben végzett munkára

Beleértve a hegesztési munkálatokat végző munkavállalókat vagy a CNC gépkezelőket. 

segédmunkákra

Könnyebb fizikai munkára alkalmas munkavállalók.